Englanninkielinen päiväkoti
Päiväkoti + kielikylpy
Hae päiväkotiin
Englanninkielinen esikoulu
Esikoulu + kielikylpy
Hae esikouluun
Englanninkielinen iltapäiväkerho
Iltapäiväkerho + kielikylpy
Hae iltapäiväkerhoon

Tietoa meistä

The Teddy Bear Daycare on englanninkielinen päiväkoti, esikoulu ja iltapäiväkerho Lahdessa. Tarjoamme varhaiskasvatusta ja esiopetusta korvaavaa toimintaa 3–6-vuotiaille lapsille.

Haluamme tarjota koko perheelle onnistuneen asiakaskokemuksen!

Varhaiskasvatus
Tarjoamme kielikylvyn ohella laadukasta varhaiskasvatusta kodikkaassa ja turvallisessa ympäristössä. Asiakkaitamme ovat tavalliset perheet, jotka haluavat lapsensa pieneen kodinomaiseen päiväkotiin sekä antaa lapselleen lahjan toiminnallisen kielenkäytön valmiuteen sekä motivaatiota ja positiivista asennetta kielen oppimiseen.

Käytämme päiväkodissamme kielikylpymenetelmää, joka tarkoittaa sitä, että koko varhaiskasvatuksen pedagogiikka tapahtuu englannin kielellä. Oppiminen tapahtuu lapsen ehdoilla, ja lapsi käyttää kieltä omien kykyjensä ja halujensa mukaan.
 
Laadukas varhaiskasvatus tarkoittaa meille esimerkiksi seuraavia asioita:
  • pienet ryhmät
  • työhönsä sitoutuneet kasvattajat, henkilökunnassa ei vaihtuvuutta
  • paljon syliä ja kiireetöntä arkea lasten kanssa
  • aito osallisuus ja lasten sekä perheiden kuuleminen ja huomioiminen
  • koulutettu henkilökunta
  • avoimuus ja yhteistyö vanhempien kanssa
  • iloinen, rento, viihtyisä, keskusteleva ja hyväksyvä ilmapiiri
  • a happy, relaxed, comfortable, conversational atmosphere
  • panostusta laaja-alaiseen osaamiseen ja vasun tuntemus
  • moniammatillinen ja monikulttuurinen työyhteisö, joka jakaa saman arvopohjan positiivinen pedagogiikka
Esiopetusta korvaava toiminta
Meillä lapsellasi on mahdollisuus suorittaa laadukas maksuton esikouluvuosi pienryhmässä (7 max) turvallisessa ympäristössä pätevän esiopettajamme johdolla. Esikoulun voi osallistua ilman pääsykoetta ja lapsella ei tarvitse olla englanninkielistä taustaa.
Iltapäiväkerho
Iltapäiväkerhossa käytämme kielikylpymenetelmää. Iltapäivätoiminnasta vastaa pätevä opettaja sekä ohjaaja.
Arvomme
Päiväkotimme tärkeänä arvona on lasten ja heidän huoltajiensa osallisuuden huomioiminen varhaiskasvatuksen kokopäiväpedagogiikan suunnittelussa, toteutuksessa sekä arvioinnissa.
Henkilöstö
Varhaiskasvatuksen henkilöstössämme yhdistyvät eri kansallisuudet, monipuolinen kokemus lasten varhaiskasvatuksesta sekä Suomessa että ulkomailla ja toisiaan täydentävät erilaiset koulutukset kasvatus- ja ohjausalalla.

Lue asiakkaidemme palautteita

"Iso kiitos tekemästänne työstä ja siitä miten tärkeä osa olette perheemme arkea ja sen sujumista."
"Pienet ryhmäkoot ja pysyvät, työtään sydämellä tekevät hoitajat ovat erittäin positiivinen asia eikä ollenkaan itsestäänselvyys nykymaailmassa."
"Koemme, että Teddyssä on aidosti se näkemys, että lapset ovat yksilöitä ja suuri rikkaus ja heidän kasvuaan pyritään tukemaan mahdollisimman monipuolisesti."
"Teatteri-, kirjasto- ja uimahallikäynnit ovat luonnollinen osa päiväkodin arkea eivätkä kerran vuodessa järjestettäviä spesiaalitapahtumia."
"Lapsemme rakastaa Teddyssä vietettyjä päiviä, sen turvallisia aikuisia sekä päiväkotikavereitaan. Voisinpa sanoa, että lapsemme paikka Teddyssä riittää pitämään meidät Lahdessa tulevat vuodet."
"Teddy Bearissa on aivan uskomattoman aktiivisesti järjestetty lapsille upeaa toimintaa, ohjelmaa ja huomioitu lapset yksilöllisellä tasolla."
"Vanhempana nautin todella paljon Facebook päivityksistä, jota kautta saamme valokuvia, videoita päivän ja viikon tapahtumista. Lisäksi informaatio tavoittaa Facebookin kautta meidät milloin vain."
"Vain hyvää sanottavaa vuosien kokemuksella. Pieni, sievä päiväkoti mukavalla henkilökunnalla. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä ja lapsi on aina innoissaan tulossa hoitoon!"
"Lapset tykkäävät olla ja mikä on mielestäni tärkeintä, että henkilöt jotka lasten kanssa ovat eivät vaihdu usein. Jos ollenkaan."
"Hienosti otetaan myös vanhemmat huomioon. Esim. Lasten kanssa yhteiset äitien- ja isänpäivä aamiaiset ovat kiva tapahtuma."
"Kiitos laadukkaasta päivähoidosta. Lapsi tulee päiväkotiin mielellään. Päiväkodilla on aina mukava tunnelma."

Yli 20 vuoden kokemus

The Teddy Bear Daycare perustettiin Lahteen vuonna 2000.
Päiväkodissa on 32 päiväkotipaikkaa paikkaa sekä 28 iltapäivähoitopaikkaa, jotka molemmat toimivat omissa tiloissaan.

Kulttuurimatkaa
Syntymäpäiväjuhlaa
Satuhetkeä
Tuntia pedagogista toimintaa